M25 Den Haag geeft extraatje aan het Willibrord kinderkamp

Gepost op July 10, 2017

De M25 Den Haag jongeren uit de parochie Maria Sterre der Zee hebben rondom Pinksteren een Pinksterbroden verkoopactie gehouden, waarvan de opbrengst bestemd was voor de financiële ondersteuning van het Willibrord zomerkamp. Met de opbrengst van deze actie wordt wat extra gedaan voor alle kinderen die meegaan  op kamp uit de Willibrord en Agnes gemeenschap, die veelal zelf geen middelen hebben binnen het gezin om op vakantie te gaan.

M25 heeft in de weekenden in de aanloop naar Pinksteren krenten/rozijnen broden verkocht in de Heilige Martha kerk. Na de viering konden bezoekers op zondag bij de tafel van M25 hun pinksterbrood bestellen en betalen.

Op eerste Pinksterdag na de zondagsviering konden mensen hun brood in ontvangst nemen en genieten van een heerlijk brood van meesterbakker van Maanen. In totaal heeft deze actie 130 euro opgeleverd. Dank aan de jongeren die deze actie hebben opgepakt en uitgevoerd, maar natuurlijk ook dank aan iedereen die een brood gekocht heeft en zo heeft bijgedragen aan een mooi zomerkamp.