High Tea met tienermoeders in een noodopvang

Jun

24

Tijd: 15:00 - 17:00

Locatie: Leger des Heils; Zij aan Zij


Geïnspireerd door Mattheüs 25 doen we als M25-jongeren iedere maand een activiteit waarbij we mensen tot steun willen zijn. Dit keer gaan we tienermoeders en jonge moeders verwennen en hun kinderen.
 
De afdeling ‘Zij aan Zij’ van het Leger des Heils richt zich op jonge vrouwen die (met hun kinderen) op straat terecht zijn gekomen, of ongepland zwanger zijn. Ze bieden hen een veilige en stabiele basis om aan hun toekomst te bouwen. 
 
Met deze (tiener)moeders willen we als M25-jongeren op een bijzondere manier samen een leuke dag beleven. We maken hapjes voor een high tea en gaan met elkaar in gesprek.
 
Je bent welkom vanaf 15.00u. Voor zowel topkoks als kook-analfabeten zal het een culinaire uitdaging worden. Daarnaast krijg je de gelegenheid om jonge moeders te ontmoeten met een bijzonder verhaal en wellicht kijk je daarna met andere ogen naar je eigen verhaal.  
 
 
M25 Den Haag is er voor alle jongeren van 12-18 jaar. Wil je meer informatie over M25? Kijk op www.m25denhaag.nl. Meld je voor deze activiteit aan bij Shirleni (shirleni@maraprojecten.nl) of via jouw M25-begeleider in de kerk.