M25 Advent Actie + etentje

Dec

17

Tijd: 15:00 - 20:00

Locatie: Den Haag

Adres: Westeinde 101A

M25 Advent Actie + etentje

Het najaar is een tijd van gezelligheid en leuke feestdagen. We hopen in deze tijd wat extra aandacht te kunnen geven aan mensen in kwetsbare posities om ook hen een fijne feestperiode te bezorgen. Help je ook mee?
 
Meld je aan via Shirleni: shirleni@maraprojecten.nl of Robin: via rdejong@stekdenhaag.nl.
 
Tieners uit Den Haag komen in actie voor 3FM Serious Request! Met het M25 jongerenproject gaan we op zondag 17 december om 15:00 starten met de inzamelingsactie. Dit gaan we doen aan de hand van allerlei leuke challenges die we voorafgaand aan de actie bedenken. We delen onze groep op in verschillende teams, die vervolgens in de binnenstad van Den Haag de Hagenaren en Hagenezen warm proberen te krijgen onze challenges te steunen en zoveel mogelijk geld voor Serious Request op te halen.

Vijf leuke challenge ideetjes zijn bijvoorbeeld:
1.Met een tienerkoortje kerstliedjes zingen op straat
2. Een kerst mannequin met voorbijgangers
3.Heitje en karweitjes uitvoeren
4.Schoenen poetsen
5.Street art maken op straat

We verzamelen om 15:00 bij het Stadsklooster aan het Westeinde 101. Na de warming up en teamverdeling gaan we om 16:00 de binnenstad in om geld op te halen. Om 18:00 verzamelen we bij restaurant La Lanterna (Groenmarkt 36) om het winnende team bekend te maken :) Moge het beste team winnen!

Onze actie graag steunen? Klik dan op 'sponsor deze actie' via onze Serious Request actiepagina: www.kominactie.3fm.nl/seriousm25denhaag